referenties

Hieronder kunt u lezen wat klanten van
mijn werkwijze vinden.

“Ik heb Monique ontdekt via mijn vorige werkgever, een commercieel bedrijf. Daar liet zij haar creativiteit los op nieuwsbrieven, uitnodigingen en projectuitingen. Het eindresultaat was altijd verrassend, fris en om vrolijk van te worden. Ook voor mijn huidige werkgever, een overheidsinstantie, heeft zij altijd passende creatieve oplossingen. Wij schakelen haar vol vertrouwen in bij het vormgeven van een nieuw beeldmerk, nieuwsbrieven, visitekaartjes, jaarverslagen en folders. Monique is snel, professioneel en enthousiast in haar vak en een prettige gespreks- en sparringpartner.”
Annemiek Mooij, het waterschapshuis

 

Monique is snel, professioneel en enthousiast

in haar vak en een prettige gespreks- en sparringpartner.”

 

Monique Nijssen werkt al jaren voor Atrivé. Of het nu gaat om het opmaken van nieuwsbrieven, het ontwerpen van een nieuw logo, een advertentie of banner; keer op keer weet ze te verrassen. Die verrassing zit vooral in het feilloos aanvoelen en vertalen in beeld. Waarover ik het meest tevreden ben? De betrouwbaarheid en de kwaliteit. Monique houdt zich aan deadlines en ook met spoedvragen kan ik altijd bij haar terecht.
Romy Hoijtink, Atrivé

 

Ook Tablis Wonen werkt alweer lange tijd met Monique Nijssen als vormgever. Of het nu gaat om de vormgeving van het jaarverslag, het maken van folders, het in beeld brengen van een interne campagne, het maken van activiteitenmatrixen of de vormgeving van onze bewonersinformatiemap. Het is altijd creatief, professioneel en verrassend en het sluit uiteraard altijd aan bij onze huisstijl en identiteit. In 2012 hebben we samen met Monique ook de presentatie in onze stand voor de Woondag Drechtsteden inhoud gegeven. Het resultaat mocht er zeker zijn: mooie en duidelijke brochures die ondersteund werden met in het oog springende posters. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met moev.
Ellen van Loon, Tablis Wonen

 

Eindresultaat: eigentijds, strak en fris.

 

Monique is een designprofessional die goed begrijpt welk “beeld” ik als klant wil uitstralen. Ze heeft voor White Orange het logo en huisstijl ontworpen en heeft daarnaast ook de vormgeving van alle communicatie-uitingen verzorgd. Eindresultaat: eigentijds, strak en fris.

Bianca Drost, White Orange