over mij

moev (monique ontwerp en vormgeving) is in 2004
opgericht door Monique Nijssen.

Grafisch vormgever

Met meer dan 15 jaar ervaring mag ik mij een grafisch vormgever noemen, die van alle markten thuis is. Na mijn opleiding reproduktietekenen aan het Grafisch Lyceum in Utrecht begon ik in 1994 bij een drukkerij in Enschede. Daarna werkte ik 5 jaar bij een communicatiebureau in Oudewater. Sinds 2004 ben ik zelfstandig grafisch vormgever. Met veel plezier geef ik vorm aan communicatie-uitingen en werk ik voor diverse opdrachtgevers. Door de diversiteit aan doelgroepen, de veranderingen in de markt en de soorten communicatiemiddelen blijft het grafische vak erg leuk en afwisselend om uit te voeren.

 

Betrokken, creatief, nauwkeurig en persoonlijk

Ik ben een grafisch vormgever, die meedenkt van ontwerp tot eindproduct. Na een eerste kennismaking waarin we overleggen wat voor communicatiemiddel gemaakt moet worden ga ik aan de slag met het ontwerp. Na de eerste opzet hebben we regelmatig contact; de weg naar het eindresultaat is een samenspel tussen grafisch vormgever en opdrachtgever. Het is tenslotte uw logo of website dat helemaal bij u moet passen.

 

Een eigen identiteit

Ik vind het belangrijk dat u uw eigen identiteit uitdraagt. Dat u herkenbaar en duidelijk bent. Een eigen ‘merk’ heeft. Onderscheidend bent. Klanten vragen mij dan ook vaak advies over zaken, die verwant zijn aan grafische vormgeving, bijvoorbeeld het papier. Hoe mooi een logo ook is, als dat gedrukt wordt op verkeerd papier, komt het niet echt tot zijn recht.

 

Eén aanspreekpunt

Ik werk regelmatig samen met collega-vormgevers, tekstschrijvers, fotografen en drukkerijen. Voor u blijf ik echter het aanspreekpunt.